Εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια ΝΑΡ σε πολλές πόλεις

 

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για τα 30-χρονα του ΝΑΡ τις επόμενες εβδομάδες. Μετά από μια σειρά εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, όπως στις Δυτικές συνοικίες της Αττικής, τη Λευκάδα, την οργάνωση εκπαιδευτικών Αττικής, τη Λέσβο, τα Γιάννενα και αλλού, τη σκυτάλη παίρνουν και άλλες περιοχές.

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου η οργάνωση Κέρκυρας καλεί σε εκδήλωση-συζήτηση με αφορμή τα 30 χρόνια του ΝΑΡ. Η εκδήλωση θα γίνει στο βιβλιοπωλείο "ΠΛΟΥΣ" στις 7.00 μ.μ. με ομιλητές τους Γιώργο Κρεασίδη, μέλος της ΠΕ του ΝΑΡ και Βαγγέλη Νάνο, μέλος του γραφείου Περιοχής Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας του ΝΑΡ.

Αντίστοιχα, η Οργάνωση Θεσπρωτίας του ΝΑΡ καλεί σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για τα 30-χρονα στην Ηγουμενίτσα, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 7.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο "Σταυροδρόμι". Ομιλητές ο Χρίστος Βασιλόπουλος, μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στέλεχος του ΝΑΡ και ο Κώστας Κλαμπαλίκης, μέλος της ΠΕ και του γραφείου Περιοχής Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας του ΝΑΡ.

Στις 22 Φεβρουαρίου τη σκυτάλη παίρνει η Οργάνωση Πρέβεζας με εκδήλωση για τα 30 χρόνια ΝΑΡ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της "Οικίας Αθανασιάδη" στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας στις 7.00 μ.μ. Ομιλητές: Αντώνης Δραγανίγος, μέλος της ΠΕ του ΝΑΡ και ο Νίκος Δημητρόπουλος, στέλεχος της ν.Κ.Α. Ηπείρου.

Οι οργανώσεις Θεσσαλονίκης του ΝΑΡ και της ν.Κ.Α. θα πραγματοποιήσουν την εκδήλωση για τα 30 χρόνια ΝΑΡ την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου (ομιλητές και χώρος θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες), ενώ η κεντρική εκδήλωση της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Μολύβι την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 6.00 μ.μ.

Οι οργανώσεις Πάτρας του ΝΑΡ για την κομμουνιστική απελευθέρωση και της Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση-νΚΑ στα πλαίσια των εορτασμών για τα 30 χρόνια παρουσίας και δράσης, διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση την Σάββατο 7 Μαρτίου στις 19.30 στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης. Στην εκδήλωση θα προβληθεί video-αφιέρωμα στην 30-χρονη πορεία του ΝΑΡ, με τίτλο "Εικόνες μιας Διαδρομής" διάρκειας 35 λεπτών. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα "Από την αριστερή αμφισβήτηση και ρήξη στον αγώνα για μία νέα κομμουνιστική ελπίδα με ομιλητές τους Μπάμπη Συριόπουλο, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ και Ηλία Κουράκο, μέλος της νΚΑ Πάτρας

Στις εκδηλώσεις προβάλλεται video-αφιέρωμα στην 30-χρονη πορεία του ΝΑΡ, με τίτλο "Εικόνες μιας Διαδρομής" διάρκειας 35 λεπτών. Εντατικά ετοιμάζεται και το ειδικό λεύκωμα-έκδοση για τα 30χρονα με τίτλο "Σταθμοί μιας διαδρομής" το οποίο θα διατίθεται στις εκδηλώσεις και από τις τοπικές οργανώσεις του ΝΑΡ και της ν.Κ.Α. σε όλη την Ελλάδα.