3o Συνέδριο ΝΑΡ: Στην τελική ευθεία με εκδηλώσεις και συσκέψεις

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο δημόσιος διάλογος και οι ανοιχτές εκδηλώσεις και συσκέψεις για το 3ο Συνέδριο του ΝΑΡ, το οποίο ξεκινάει την ερχόμενη Παρασκευή 29 Νοέμβρη στην Αθήνα.

Ταυτόχρονα, συνεχίζεται επίσης ο δημόσιος προσυνεδριακός διάλογος (Δείτε όλα τα άρθρα εδώ: http://www.narnet.gr/3o_synedrio_page).

Οι Εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες μέρες είναι:

  • στα Χανιά την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, στις 7.00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, με ομιλητή τον Άγγελο Χάγιο, μέλος της Π.Ε. του ΝΑΡ.
  • Στο Γαλάτσι, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, στις 6.00 μ.μ. στο Δημαρχείο Γαλατσίου, με ομιλητή τον Μιιχάλη Ρίζο, μέλος της Π.Ε. του ΝΑΡ
  • Στο Αγρίνιο, την Τετάρτη 20/11/2013 στις 7:00 μ.μ. στο χώρο της πολιτικής – πολιτιστικής λέσχης «Ρωγμή», (οδός Αριστείδη Παρθένη). Θα μιλήσει ο Μιχάλης Παπαμακάριος, μέλος της Π.Ε. του ΝΑΡ.
  • στο Ρέθυμνο, την Πέμπτη 21/11 στις 7:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου.
  • στην Ξάνθη, την Παρασκευή 22/11 στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα Α1 στα ΠΡΟΚΑΤ (Πολυτεχνείο), εκδήλωση-συζήτηση στο δρόμο για το 3ο συνέδριο τους με θέμα: «πως θα νικήσει ο λαός: η σύγχρονη επαναστατική τακτική». Ομιλήτης ο σ. Θωμάς Σουνάπογλου, στέλεχος του ΝΑΡ. 
  • Στο Κερατσίνι, την Κυριακή 24/11 στις 6.00 μ.μ., εκδήλωση των οργανώσεων Πειραιά του ΝΑΡ και της νΚΑ, στο πολιτιστικό κέντρο Α. Σαμαράκης, Μικράς Ασίας 24 στο Κερατσίνι. Ομιλητές θα είναι οι σύντοφοι Α. Χάγιος, Δ. Γρηγορόπουλος και Π. Παπανικολάου.
  • Στο Ηράκλειο Κρήτης, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, με θέμα «Για τον κομμουνισμό στον 21ο αιώνα. Στην εποχή της κρίσης αλλά και των μεγάλων επαναστατικών δυνατοτήτων, συζητάμε για τη σύγχρονη κομμουνιστική προοπτική, μέσα από τις θέσεις και την προγραμματική διακύρηξη του 3ου συνεδρίου του ΝΑΡ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην αίθουσα Θεατρικού Σταθμού (ΚΤΕΛ) με ομιλητή τον Αντώνη Δραγανίγο, μέλος της ΠΕ ΝΑΡ.
  • Στο Περιστέρι, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, οι οργανώσεις Δυτικών συνοικιών του ΝΑΡ και της ν.Κ.Α. πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα "Η Κομμουνιστική Προοπτική στην Εποχή της Κρίσης και των μεγάλων Επαναστατικών δυνατοτήτων", στις 7:30 μ.μ. στο ΚΥΒΕ Περιστερίου. Ομιλητές: Άγγελος Χάγιος, μέλος της Π.Ε. του ΝΑΡ. Δημήτρης Γράψας, μέλος του Κ.Σ. της ν.Κ.Α. 
  • Στα Πετράλωνα, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, στις 6:30 μ.μ. στο Καφενείο "Κρίκος" θα γίνει παρουσίαση - συζήτηση για την πρόταση προγραμματικής διακύρηξης και τις θέσεις της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ για το 3ο Συνέδριο. Την παρουσίαση θα κάνει ο Π. Μαυροειδής, μέλος της Π.Ε. του ΝΑΡ.

Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν πετυχημένες εκδηλώσεις με μαζική συμμετοχή σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα, αλλά και στο Βόλο, τη Μυτιλήνη, την Κεφαλονιά και τα Γιάννενα, ενώ είχαν προηγηθεί οι εκδηλώσεις σε ΗγουμενίτσαΚέρκυραΑργυρούπολη, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (στο Ηράκλειο) από την Οργάνωση Σπουδάζουσας της ν.Κ.Α., στην Καρδίτσα και Τρίκαλα, ενώ στην Αθήνα έχουν πραγματοποιηθεί ήδη οι δύο θεματικές εκδηλώσεις διαλόγου στις 19/10 και στις 9/11 στην ΑΣΟΕΕ.