Όλοι στις ταξικές Συγκεντρώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΝΑΡ και η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση καλούν τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους και τους συνταξιούχους, να πάρουν μαζικά μέρος στις πρωτομαγιάτικες ταξικές συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις, ως πρώτο σταθμό της μάχης ενάντια στα νέα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση άμεσα για ψήφιση. Να δώσουν το δυναμικό παρόν στο δρόμο, για μια 1η Μάη, μέρα πανεργατικής απεργίας και αγώνα ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα που επιβάλλουν κεφάλαιο, κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΔΝΤ. 

- Ενάντια στα νέα μέτρα της δεύτερης αξιολόγησης, κόντρα σε παλιά και νέα μνημόνια, για ελεύθερες συλλογικές συμβάσεις με αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, όχι στις ιδιωτικοποιήσεις, κρατικοποιήσεις με εργατικό έλεγχο

- Διαγραφή του χρέους, έξοδο από ευρωζώνη και ΕΕ. 

- Ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις - καμία ελληνική συμμετοχή και διευκόλυνση, κάτω η ρατσιστική συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας για τους πρόσφυγες, τσακίστε τη φασιστική απειλή της ΧΑ. 

- Για να περάσει ο έλεγχος, ο πλούτος και η εξουσία στα χέρια της εργατιάς και του λαού.

Στηρίζουμε και καλούμε στις Ανεξάρτητες ταξικές συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις:

Αθήνα: η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων για Συντονισμό διοργανώνει ταξική εργατική Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στο Μουσείο στις 11.00 π.μ., ενώ θα ακολουθήσει πορεία. Στο Μουσείο καλούν επίσης κι άλλα πρωτοβάθμια σωματεία, που δεν συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία, εργατικές και λαϊκές συλλογικότητες, εργατικά σχήματα,-κινήσεις-συσπειρώσεις, καθώς και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες οργανώσεις.

Θεσσαλονίκη: η Πρωτοβουλία για μια Ταξική Πρωτομαγιά διοργανώ­νει συγκέντρωση στην Καμάρα στις 10.00 π.μ., στην οποία καλούν και η Πρωτο­βουλία Αλληλεγγύης στη ΒΙΟΜΕ και το Καραβάνι Αλληλεγγύης, άλλες συλ­λογικότητες, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Λαϊκή Αντίσταση και άλλες πολιτικές κινή­σεις.

Πειραιάς: σε ταξική Πρωτο­μαγιάτικη συγκέντρωση στο Πασαλι­μάνι στις 10.30 π.μ. καλεί ο εργατικός ταξικός συντονισμός σωματείων, συλ­λογικοτήτων και αγωνιστών

Πάτρα: Η Πρωτοβουλία εργαζομένων και ανέργων και εργατικά σχήματα-κινήσεις-συσπειρώσεις καλούν σε ανεξάρτητη ταξική συγκέντρωση την 1η Μάη στην Πλατεία Τριών Συμμάχων, ώρα 11.00 π.μ.

Τρίκαλα: η Ανοικτή Πρωτοβουλία για την Κοινή Δράση, η οποία στηρίζε­ται από εργατικά σχήματα του νομού, καλεί σε ανεξάρτητη ταξική προσυγκέ­ντρωση στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου, στις 9.30 π.μ. και πορεία στο κέντρο της πόλης. Καλεί επίσης η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όπως κι η Λέ­σχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολι­τισμού, η οποία την Δευτέρα 1η Μάη, στις 7.30 μ.μ., στο μεζεδοπωλείο Κληματαριά θα προβάλλει το ντοκιμαντέρ «Ταξισυνει­δησία».

Καρδίτσα: Ανεξάρτητη Συγκέντρωση, Κεντρική Πλατεία, ώρα 10.30 π.μ.

Πρέβεζα: η Συνέλευση Συ­ντονισμού Εργαζομένων-Ανέργων Πρέ­βεζας καλεί σε ανε­ξάρτητη ταξική συγκέντρωση στις 10.00 π.μ στον ΟΤΕ.

Λαμία: η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε ανεξάρτητη ταξική πρωτομα­γιά στην πλατεία Ελευθερίας, στις 10.00 π.μ.

Βόλος: ο Ταξικός Συ­ντονισμός καλεί σε ανεξάρτητη ταξική συγκέντρωση στο Ταχυδρομείο, στις 10.00 π.μ.

Ηράκλειο Κρήτης: Ο συντονισμός σωματείων και εργατικά σχήματα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΝΑΡ καλούν σε ανεξάρτητη συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 9.30 π.μ.

Αντίστοιχες ανεξάρτητες συγκεντρώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά οργανώνουν και καλούν εργατικές συλλογικότητες, πρωτοβουλίες και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και σε άλλες πόλεις.