Όλοι στην παναττική Απεργία. Αρχή νέου γύρου αγώνων.

Συγκέντρωση Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων, 11.00 π.μ. οδός Σανταρόζα και Σταδίου
.
«Η παναττική απεργία στις 17 Γενάρη μπορεί και πρέπει να αποτελέσει μία πρώτη μεγάλη απάντηση των εργαζόμενων απέναντι στον νέο βάρβαρο γύρο επίθεσης που ετοιμάζουν για λογαριασμό των δυνάμεων του κεφαλαίου η τρόικα και η τρικομματική κυβέρνηση» τονίζει σε κάλεσμά της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Και συνεχίζει «Οι εργαζόμενοι με την πάλη τους θα βαδίσουν στον αταλάντευτο δρόμο των χαλυβουργών, των εργαζόμενων στο ALTER και τους άλλους χώρους που βρίσκονται σε αγώνα. Μπορούμε να ανατρέψουμε την κυβέρνηση του τραπεζίτη. Να πάρουμε πίσω όλα όσα μας πήραν με το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο. Να παλέψουμε για να βελτιώσουμε άμεσα την θέση μας και την ζωή μας, σε σύγκρουση με την πολιτική των τραπεζιτών, του ΣΕΒ και της ΕΕ.»

Στην ανακοίνωσή του για την απεργία στις 17 Γενάρη, ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων καλεί «Όλοι στην Απεργία, ώστε να γίνει η 17η Γενάρη μέρα αντίστασης και κλιμάκωσης. Για να στείλουμε μήνυμα ανυπακοής και αποφασιστικού αγώνα για την ανατροπή της επίθεσης και τη νικηφόρα σύγκρουση με το κεφάλαιο και τις αντεργατικές πολιτικές.»

Το ΝΑΡ, η ν.ΚΑ, εργατικά σχήματα και συλλογικότητες, καλούν μαζικά τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση των Πρωτοβάθμιων Σωματείων, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, στις 11.00 π.μ. στην οδό Σανταρόζα και Σταδίου.