Πολιτική Εκδήλωση του ΝΑΡ στις 17 Ιούλη: Συζητάμε μετά τις εκλογές

 

Μετά τις εκλογές ΣΥΖΗΤΑΜΕ με τον κόσμο του αγώνα, για την μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση που πρέπει να οργανώσουμε, για την αντικαπιταλιστική αριστερά που χρειαζόμαστε στη νέα φάση.
Στα πλαίσια αυτά το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση καλεί σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Τετάρτη 17 Ιούλη στη Γεωπονική Σχολή (Αμφιθέατρο Φραγκόπουλου, Ιερά οδός), στις 7.30 μ.μ.

Ομιλητές: Μιχάλης Ρίζος, μέλος ΠΕ ΝΑΡ, πρόεδρος σωματείου εργαζομένων Αττικού Νοσοκομείου,

Αντώνης Δραγανίγος, μέλος ΠΕ ΝΑΡ και ΚΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις-συζήτηση

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση του ΝΑΡ μετά τις εκλογές, "Σήμερα επείγει η οργάνωση της μαχητικής εργατικής και λαϊκής αντιπολίτευσης απέναντι στην κλιμάκωση της επίθεσης από την κυβέρνηση της ΝΔ και συνολικά των συστημικών δυνάμεων. Το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, η ν.Κ.Α. και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή της μάχης για την ανασυγκρότηση του μαζικού κινήματος και των φορέων του. Για τους αναγκαίους αγώνες της επόμενης ημέρας, οι οποίοι μπορούν να είναι αποτελεσματικοί και νικηφόροι στο βαθμό που περνούν στα χέρια των ίδιων των αγωνιζόμενων και όχι του αστικοποιημένου, κυβερνητικού συνδικαλισμού τύπου ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και «σπάνε» τα πολιτικά όρια που θα επιχειρήσει να βάλει στο μαζικό κίνημα η «αντιπολίτευση» του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάμε για αγώνες νικηφόρους που θα υπερβαίνουν τη λογική των αγώνων διαμαρτυρίας «για να βγουν συμπεράσματα», όπως προωθεί το ΚΚΕ. Το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση απευθύνει προσκλητήριο προς όλες τις ταξικές και μαχητικές δυνάμεις, τους αγωνιστές και αγωνίστριες του κινήματος για να δουλέψουμε μαζί για την ταξική και πολιτική ανασυγκρότησή του.

Το επόμενο διάστημα χρειάζεται συζήτηση σε βάθος για συμπεράσματα και κατευθύνσεις. Να οργανωθεί ένας ευρύτερος διάλογος των δυνάμεων της αντικαπιταλιστικής πάλης και της κομμουνιστικής απελευθέρωσης."