Ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία το κάμπινγκ "Αναιρέσεις 2012" στο Πήλιο

Δείτε νέες φωτογραφίες από το camping - Φωτορεπορτάζ

Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το κάμπινγκ «Αναιρέσεις 2012» την Κυριακή 5 Αυγούστου, στο Χορευτό Πηλίου. Στην διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 1.300 νέοι και εργαζόμενοι, που συνδύασαν διακοπές και συλλογική οργάνωση του χρόνου και του χώρου. Εκατοντάδες κατασκηνωτές συμμετείχαν στις σημαντικές πολιτικές συζητήσεις και τα workshop που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια του κάμπινγκ. Πολύ ζωντανό και με την έντονη νεολαιίστικη σφραγίδα του κεφιού οι πολλές συναυλίες, τα γλέντια και πάρτυ στην παραλία του Χορευτού.

Στις εργασίες συλλογικής οργάνωσης και διαχείρισης της κατασκήνωσης συμμετείχαν πάνω από 1.000 άνθρωποι, δίνοντας μια άλλη διάσταση στην αλληλεγγύη και την συλλογικότητα, δείχνοντας ότι οι διακοπές, αλλά και συνολικότερα η οργάνωση της ζωής μας, μπορεί να γίνει κι αλλιώς: φθηνά, ποιοτικά, συντροφικά. Φέτος, αυξημένη ήταν και η συμμετοχή εργαζόμενων μεγαλύτερων ηλικιών.

Από τις πολλές όμορφες και δυνατές στιγμές της διοργάνωσης, που κράτησε 18 μέρες, ξεχωρίζει η συμμετοχή των απεργών Χαλυβουργών, με την μεγάλη εκδήλωση συζήτηση για την επόμενη μέρα των εργατικών αγώνων, αλλά και η παραμονή τους στο κάμπινγκ για 5 μέρες. Μαζί με τους συναδέλφους τους από το σωματείο εργαζομένων στη «Βιομηχανική Μεταλλευτική» της Θεσσαλονίκης, αναμφισβήτητα έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο.

Πολύ μεγάλη και η εκδήλωση με ομιλητή το σ. Άγγελο Χάγιο, για την προοπτική της επαναστατικής και αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, αλλά και άλλες πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις όπως ενδεικτικά η εκδήλωση για το φασιστικό φαινόμενο, η εκδήλωση για τα Σοβιέτ και τα εργατικά συμβούλια και εκείνη για τον ρεφορμισμό.

Ζωντανά και δυνατά και τα τουρνουά ποδοσφαίρου παραλίας και beach volley, με συμμετοχή πολλών ομάδων.  Αισθητή και η παρουσία του Μπαλούρδου σε όλες τις πτυχές του κάμπινγκ.

Η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση και το ΝΑΡ θέλουν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα τους εκατοντάδες συναγωνιστές και συναγωνίστριες που συμμετείχαν στην διοργάνωση, όχι μόνο ως κατασκηνωτές, αλλά και ως συμμέτοχοι και συνδιοργανωτές, δίνοντας την εθελοντική τους προσφορά και εργασία για την επιτυχία του κάμπινγκ. Ευχαριστούν επίσης όλους τους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα που μας έδωσαν ξεχωριστές στιγμές. Η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση και το ΝΑΡ, χαιρετίζουν επίσης την πολύ μαζική συμμετοχή μιας ανήσυχης, ριζοσπαστικής και ελπιδοφόρας νεολαίας. Δίνουμε υπόσχεση στους εργαζόμενους, πρώτα απ΄ όλα στους ηρωικούς Χαλυβουργούς και τους συνάδελφους της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής που συμμετείχαν, αλλά και όλους τους εργαζόμενους, ότι όχι απλά θα είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, αλλά και ότι τα μικρά ψήγματα μιας διαφορετικής οργάνωσης της ζωής μας που προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε στο κάμπινγκ θα πολλαπλασιαστούν, για να πάρει ο κόσμος της δουλειάς το τιμόνι της κοινωνίας στα χέρια του.

Φωτογραφίες από το κάμπινγκ εδώ

Video από το κάμπινγκ θα ανέβουν τις αμέσως επόμενες μέρες εδώ