Ολοκληρώθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία οι Αναιρέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

.
Ολοκληρώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας οι Αναιρέσεις 2012 στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Πραγματική κοσμοπλημμύρα και την 3η μέρα των Αναιρέσεων στην Αθήνα. Ο κόσμος ήταν πυκνός σε όλο το χώρο της Γεωπονικής. Χιλιάδες νέοι και όχι μόνο, πλημμύρησαν τις 2 σκηνές δημιουργώντας το αδιαχώρητο αλλά και μια φοβερή ατμόσφαιρα.
Ιδιαίτερη στιγμή της 3ης μέρας η μεγάλη συνάντηση του ελληνικού ροκ, όπου χιλιάδες επισκέπτες του φεστιβάλ χόρεψαν και απόλαυσαν τις δυνατές ερμηνείες του Θάνου Ανεστόπουλου, των Magic de Spell, των Υπόγειων Ρευμάτων και την εμφάνιση του συγκροτήματος Μωρά στη φωτιά. Χορός και στην σκηνή με τους Encardia και ατμοσφαιρικό κλίμα στο Χρήστο Θηβαίο.
Κατάμεστος ο χώρος των συζητήσεων, σε μια άκρως θεωρητική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση για την ηγεμονία, την κρίση και το μαρξισμό, με τους Leo Panich, Peter Thomas, Κώστα Γούση, Παναγιώτη Σωτήρη και Αλέξανδρο Χρύση.
Συνολικά, τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη, από τις τριήμερες εκδηλώσεις πέρασαν πάνω από 20.000 άνθρωποι. Ιδιαίτερα ελπιδοφόρα η πολύ μαζική συμμετοχή σε όλες τις συζητήσεις, με έντονους προβληματισμούς, αναζητήσεις και μάχιμη διάθεση του κόσμου της Αριστεράς και του αγώνα.
Καταπληκτικές ήταν και όλες οι συναυλίες, η καθεμία με τον δικό της τόνο και χρώμα.
Οι Αναιρέσεις, για 15η χρονιά ταξιδεύουν στους δρόμους των αγώνων, των αναζητήσεων και της έκφρασης του πολιτισμού της αντίστασης. Μετά την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, το ταξίδι συνεχίζεται στα Γιάννενα, τα Χανιά και το Βόλο την ερχόμενη εβδομάδα.