Ξεκίνησε το 4ο Συνέδριο του ΝΑΡ

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την έναρξη του 4ου Συνεδρίου του ΝΑΡ

Ξεκίνησαν την Παρασκευή 1/12 το απόγευμα οι εργασίες του 4ου Συνεδρίου του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση. Λίγο μετά τις 7.00 μ.μ., αφού οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των Οργανώσεων Βάσης πήραν από την οργανωτική επιτροπή τις κάρτες αντιπροσώπων και τους φακέλους με τα υλικά του συνεδρίου, ξεκίνησαν οι εργασίες του 3-ημερου Συνεδρίου.

Μετά την συγκρότηση σε σώμα και την εκλογή προεδρείου συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν διαδικαστικά θέματα, πρόγραμμα και οι επιτροπές του συνεδρίου. Ακολούθησε η παρουσίαση της απερχόμενης Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ στο 4ο Συνέδριο, την οποία παρουσίασε ο σύντροφος Μιχάλης Παπαμακάριος. Μετά την εισήγηση και τις ερωτήσεις διαβάστηκαν οι παρουσίες των προσκαλεσμένων οργανώσεων της αριστεράς και του κινήματος και ξεκίνησαν οι ομιλίες των αντιπροσώπων. Μεταξύ των ομιλιών διαβάζονταν από το προεδρείο οι χαιρετισμοί οργανώσεων από την Ελλάδα και άλλες χώρες.

Η διαδικασία του 4ου Συνεδρίου του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, στο οποίο συμμετέχουν 400 εκλεγμένοι αντιπρόσωποι,  συνεχίζεται το Σάββατο και ολοκληρώνεται την Κυριακή 3 Δεκέμβρη.

Αναλυτικά ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από τις εργασίες του συνεδρίου θα υπάρχουν στο ΠΡΙΝ της Κυριακής και θα αναρτηθούν εδώ το Σάββατο και την Κυριακή.