Να νικήσουν οι απεργοί στις συγκοινωνίες!

Σε ένα νέο αντεργατικό ρεσιτάλ επιδίδονται τα «μπουλντόκ» της αγοράς και της Τρόικας, η κυβέρνηση Σαμαρά και οι συνιστώσες της ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Με συντονισμένη επίθεση ενάντια στους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες αυτή τη φορά, οι οποίοι απεργούν για να μην καταργηθούν οι Συλλογικές Συμβάσεις τους, αλλά και για να μην αυξηθεί κι άλλο το ήδη πανάκριβο εισιτήριο στα ΜΜΜ.

Με μπαράζ δηλώσεων, με συντονισμένη λάσπη και χοντροκομμένα ψέματα από τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας τους. Κατέφυγαν στη δικαιοσύνη τους και κατάφεραν φυσικά να βγάλουν παράνομες τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων. Για μειοψηφία και δήθεν υπέρογκους μισθούς, όπως πάντα, μιλάει ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης και υπουργοί. Φυσικά, αφού θέλει να επιβάλλει μισθούς τρόικας και πανάκριβο εισιτήριο.

Έτσι, παράνομες κρίθηκαν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και μετρό, που είχαν εξαγγείλει τα σωματεία για σήμερα, Δευτέρα και αύριο, Τρίτη.

Ο αγώνας για να μην καταργηθεί η Συλλογική τους Σύμβαση και για φτηνό εισιτήριο, ενάντια στις αυξήσεις, πρέπει να νικήσει!

Να οργανώσουμε την Αλληλεγγύη όλων των εργαζόμενων! Όλοι στα αμαξοστάσια, όλοι στις συγκεντρώσεις συμπαράστασης και απεργιακής περιφρούρησης.