Μεγάλη πολιτική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, 7/4, Θέατρο Ακάδημος

Με μεγάλη πολιτική εκδήλωση, ξεκινά και επίσημα η μαζική προεκλογική παρέμβαση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αθήνα. Η τριπλή μάχη, σε δήμους, Περιφέρειες και τις ευρωεκλογές, αποτελεί πολιτική μάχη στην οποία η αντικαπιταλιστική αριστερά θα παρέμβει ενιαία και παντού! Στόχος, να δυναμώσει το μαχητικό, αντικαπιταλιστικό ρεύμα της ανατροπής, η αριστερά της ανατροπής και των μεγάλων αγώνων, όπλο στην πάλη του λαού, των εργαζομένων και της νεολαίας ενάντια στη σύγχρονη βαρβαρότητα.

Η ενίσχυση της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, των δημοτικών και περιφερειακών σχημάτων που στηρίζει και στα οποία συμμετέχει, η ενίσχυση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις ευρωεκλογές, είναι η πιο βαριά καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου, μιας πολιτικής που χρειάζεται αντικαπιταλιστική ανατροπή και όχι μια άλλη διαχέιριση, "διαπραγμάτευση" ή υποταγή.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους εργαζόμενους, τη νεοαλία, τους αγωνιστές στην μεγάλη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ με θέμα "Μπροστά στις πολιτικές και εκλογικές μάχες, με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την αντικαπιταλιστική ανατροπή!"

Την ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΑΠΡΙΛΗ, στις 6.30 μ.μ. στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΑΔΗΜΟΣ (Ακαδημίας και Ιπποκράτους, στο κέντρο της Αθήνας)
  • ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ των μνημονίων
  • ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ του κεφαλαίου, του ρατσισμού, των πολέμων
  • ΟΧΙ ΣΤΟΝ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ»
  • Με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την αντικαπιταλιστική ανατροπή!

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

  • Άγγελος Χάγιος, μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, υποψήφιος ευρωβουλευτής
  • Δέσποινα Κουτσούμπα, στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής της "Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής"
  • Πάνος Γκαργκάνας, μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, υποψήφιος ευρωβουλευτής

Επίσης, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 7 Απριλίου στις 12.00 στην ΕΣΗΕΑ (3ος όροφος, Ακαδημίας 20) για να παρουσιάσει τις θέσεις της εν όψει των μεγάλων πολιτικών και εκλογικών μαχών της περιόδου και την κάθοδό της στις ευρωεκλογές.