Κυβέρνηση της ΕΕ, του ΔΝΤ, τραπεζών και ελληνικής ολιγαρχίας

 

Όλοι την Δευτέρα 14/11 στις 6.00 μ.μ. στο Σύνταγμα. Καμία ψήφο εμπιστοσύνης στην αντιλαϊκή κυβέρνηση. Στη συγκέντρωση καλούν ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων, η επιτροπή "Δεν χρωστάμε, Δεν πουλάμε, Δεν πληρώνουμε" και άλλες εργατικές συλλογικότητες.
. 

Σε ανατροπή και της νέας κυβέρνησης των πιο σκληρών μνημονίων και των τραπεζών καλεί το ΝΑΡ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Όπως τονίζει το γραφείο τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε ανακοίνωσή του για τον διορισμό Παπαδήμου στην πρωθυπουργία: "Πρόκειται για πρωθυπουργό που έρχεται με στολή εκστρατείας, για να κλιμακώσει την επίθεση ενάντια στα δικαιώματα και τις ανάγκες των εργαζομένων και του λαού..." 

 

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: "Όλη η εξουσία στους τραπεζίτες, στους σύγχρονους τοκογλύφους – τις τράπεζες και απ’ ευθείας στο κεφάλαιο και τους ανθρώπους του, χωρίς περιττές διαμεσολαβήσεις από πολιτικούς και εκλεγμένους. Η δικτατορία των αγορών, της ΕΕ, των ανελέητων μνημονίων και των συμφερόντων των μεγιστάνων του πλούτου (του 1%) ξεπροβάλλει αποκρουστικά γυμνή, με το διορισμό του αρχιτραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου ως πρωθυπουργού της χώραςΗ πρωθυπουργία Παπαδήμου δεν καθορίστηκε από τις γελοιοποιημένες ηγεσίες των ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ, αλλά απευθείας από τη «μαύρη συμμαχία» του ΔΝΤ, της ΕΕ, των τραπεζικών ομίλων, του ελληνικού κεφαλαίου και των «νταβατζήδων» των ΜΜΕ."

.

 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ