Η ΓΑΔΑ και η κυβέρνηση θυροκολούν την απαγόρευση διαδήλωσης στα γραφεία οργανώσεων!

 

Κατάπτυστη η στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Απαγορεύει την αυριανή διαδήλωση ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα. Θυροκολεί την απαγόρευση στα γραφεία του ΝΑΡ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων οργανώσεων. Αποφασίζομεν και απαγορεύουμε!

Συγκεκριμένα: Tο απόγευμα της Δευτέρας 14/11 αστυνομικά όργανα θυροκόλησαν την απαγόρευση στην είσοδο των κεντρικών γραφείων του ΝΑΡ στο κέντρο της Αθήνας, αλλά όπως πληροφορηθήκαμε, και στα γραφεία πολλών ακόμα οργανώσεων και φορέων. Το περιεχόμενο της θυροκολήμένης απόφασης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής υπογράφεται από το διοικητή Υποστράτηγο της ΓΑΔΑ και το λεξιλόγιό της είναι ταιριαστό -και άκρως συμβολικό-με τις μέρες τούτες, μέρες της επετείου της εξέγερσης του Νοέμβρη: "Δεν επιτρέπουμε για λόγους δημόσιας τάξης κάθε δημόσια συνάθροιση ή πορεία..." και "Οι συμμετέχοντες σε συνάθροιση ή πορεία θα διώκονται για παράβαση κλπ...". 43 χρόνια πέρασαν από το Νοέμβρη, η αστική εξουσία επιμένει στις απαγορεύσεις και την καταστολή. Τίποτα δεν έχει αλλάξει...

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και την ανυπότακτη νεολαία να διαδηλώσουν μαζικά και άφοβα, οργανωμένα και αποφασιστικά, την Τρίτη και την Πέμπτη.

Συγκέντρωση: Πολυτεχνείο, Πατησίων, ώρα 5.00 μ.μ. και πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία. Αντίστοιχα οι συγκεντρώσεις σε πολλές μεγάλες πόλεις.

Όπως τόνισε σε ανακοίνωσή του το ΝΑΡ από το πρωί-πρωτού ανακοινωθεί η κυβερνητική απόφαση για απαγόρευση-: "Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να μην θέσει κανένα εμπόδιο, καμία απαγόρευση στο δικαίωμα του λαού να διαδηλώνει ελεύθερα στην ίδια του τη χώρα. Να μην στήσει τα ΜΑΤ και τα χημικά, τους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς, απέναντι στο μαζικό κίνημα λαού και νεολαίας, που διεκδικεί το Ψωμί - Δουλειά – Ειρήνη – Ελευθερία της εποχής μας. Η καταδίκη όσων απλώσουν χέρι πάνω στον αγωνιζόμενο λαό θα είναι ανεξίτηλη".

Ντροπή και αίσχος! Η ιστορία τους έχει ήδη κρίνει για την κατάντια τους...