Επίθεση ΜΑΤ σε φοιτητές. Συγκέντρωση στις 5.00 μ.μ. Προπύλαια

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 5.00 μ.μ. ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Ο πρύτανης της βίας και των ΜΑΤ, κ. Φορτσάκης, με τις πλάτες του κράτους και τις εντολές της άθλιας συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, κήρυξε από χθες Λοκ-άουτ στο Πανεπιστήμιο Αθήνας, κλείνοντας με το «έτσι θέλω» τις σχολές και εμποδίζοντας να πραγματοποιηθούν Γενικές Συνελεύσεις και μαζικές διαδικασίες του φοιτητικού κινήματος! Παραμονές Πολυτεχνείου, ο κ. Φορτσάκης και οι πολιτικοί του προϊστάμενοι ήρθαν να μας υπογραμμίσουν ότι  η σύγχρονη Χούντα της αγοράς, του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ είναι εδώ και «αποφασίζει και διατάζει» κάθε αυταρχικό, ολοκληρωτικό και αντιδραστικό μέτρο και πολιτική για τα συμφέροντα των λίγων, της ολιγαρχίας του πλούτου.

Μερικές εκατοντάδες φοιτητές της Νομικής Σχολής που συγκεντρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης έξω από τη σχολή τους δέχθηκαν 2 φορές την άγρια επίθεση των ΜΑΤ που είχε καλέσει ο «Πρύτανης»-διοικητής κ. Φορτσάκης. Αποτέλεσμα ο τραυματισμός φοιτητών στο κεφάλι από την επίθεση των ΜΑΤ.

Σε ανακοινώσεις τους, εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου, Φοιτητικοί Σύλλογοι, σωματεία και φορείς καταγγέλλουν τη βάρβαρη επίθεση και απαιτούν: Ανοιχτές σχολές για τους φοιτητές και τους αγώνες τους.

Καλούν σε Συγκέντρωση και Πορεία διαμαρτυρίας, σήμερα, Πέμπτη, στις 5.00 μ.μ. στα Προπύλαια

  • ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΤΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ.
  • ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
  • ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ-ΕΕ-ΔΝΤ.
  • ΝΑ ΠΑΡΕΙΤΗΘΕΙ Ο ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ "ΠΡΥΤΑΝΗΣ"
  • ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!