Διάλογος και εκδηλώσεις στην τελική ευθεία για το Πανελλαδικό Σώμα

Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι διαδικασίες και ο διάλογος για το Πανελλαδικό Σώμα του ΝΑΡ, που θα πραγματοποιηθεί στις 30,31 Μάρτη και 1 Απρίλη στην Αθήνα. Τις επόμενες 15 ημέρες ολοκληρώνονται οι διαδικασίες συζήτησης του κειμένου εργασίας σε όλες τις οργανώσεις του ΝΑΡ και της νΚΑ, όπου θα εκλεγούν και οι αντιπρόσωποι. Ταυτόχρονα, προχωράει και ο δημόσιος διάλογος. Μετά τις πρώτες κεντρικές εκδηλώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, ήδη προγραμματίζονται συσκέψεις και συζητήσεις σε γειτονιές της Αθήνας και στην περιφέρεια.

Το ΝΑΡ Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «σύγχρονη εργατική τάξη» την Παρασκευή 23 Μάρτη στο Σινέ Αλέξανδρος στις 7.00 μ.μ.. Ομιλητές θα είναι ο Γιάννης Ελαφρός, μέλος της Π.Ε. του ΝΑΡ, ο Γ. Γρόλιος, καθηγητής ΑΠΘ και ο Α. Ταρπάγκος, μέλος του σωματείου μισθωτών τεχνικών Θες/νίκης.

Την ίδια μέρα, 23/3, η οργάνωση του ΝΑΡ Βύρωνα οργανώνει συζήτηση με τον σ. Άγγελο Χάγιο, μέλος της Π.Ε., στην Αγ. Τριάδα στη Λαμπηδόνα στις 7.00 μ.μ. με θέμα: «με ποιο πρόγραμμα και ποιες δυνάμεις υπερασπίζουμε τις ζωές μας και ανοίγουμε δρόμο στο μέλλον».

Αντίστοιχα εκδηλώσεις πραγματοποίησαν και προγραμματίζουν οι Τομεακές Οργανώσεις της οργάνωσης Σπουδάζουσας Αθήνας της ν.Κ.Α.

 

Το ΝΑΡ, μέσα από την πορεία προς το Σώμα, στο ίδιο το Σώμα και μετά από αυτό, επιδιώκει μια ειδικά σχεδιασμένη και πολύμορφη δουλειά που θα συσπειρώνει – συγκροτεί όλους τους αγωνιστές και τις δυνάμεις που τοποθετούνται σήμερα υπέρ της ανάγκης ενός σύγχρονου κομμουνιστικού κόμματος, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ο αναγκαίος διάλογος, η αλληλεπίδραση των προσεγγίσεων στο θέμα, ο κοινός βηματισμός σε σημαντικά θέματα, η διαμόρφωση κοινών πρωτοβουλιών, η απελευθέρωση δυνάμεων και η επανασυσπείρωση σε νέα βάση.
 
Για τον δημόσιο διάλογο, άρθρα, παρατηρήσεις και γνώμες μπορούν να σταλούν στην ηλεκτρονική διέυθυνση narnet@narnet.gr για δημοσίευση στο ειδικό ιστολόγιο για το Πανελλαδικό Σώμα, καθώς και στο prin@otenet.gr για δημοσίευση στην εφημερίδα ΠΡΙΝ.